loading

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider
HoneyWell
Anul: 2014
Locatie: Frankfurt, Germany
Suprafata: 45 mp

Ideea proiectului este de integrare a celor 3 zona (Energy, Security, Integration) sub un singur acoperis = HoneyWell. Astfel, parcursul spatiul este evidentia prin aceste zona cilindrice, de diferite dimensiuni si tratari, determinand conceptul spatial al unei cladiri: foayer (energy), accese si siguranta (security) si integrare spatiala (integration), zona anexe (storage) si zone secundare (social).

Zonale detelimitate sunt realizate din panze tip membrana pe structuri metalice. Unul din cilindrii este dependent, iar celailti 2 sunt suspendati de tavan.

In interiorul acestora sunt proiectii, tv-uri si touch-uri, fiecare fiind destinat pt a identifica zona respectiva.

HoneyWell

Categorie

Concept

Client

HoneyWell

'