loading

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider
S-a lansat cel mai nou proiect marca Gheorghe Hagi:

H10 Sport Lounge – Locul unde sportul este rege!
București, 6 martie 2013

Gheorghe Hagi a lansat astăzi un nou proiect, împreuna cu partenerii săi: H10 Sport Lounge. Inițiatorii au prezentat conceptul H10 Sport Lounge în cadrul unui eveniment desfăşurat la București. Acesta cuprinde o serie de sport pub-uri cu o tematică unicat, o serie de obiecte serie limitată, precum și fan cluburi dedicate celui mai mare fotbalist român din toate timpurile.

Proprietarii licenței își propun să deschidă în sistem franciză alte 9 locații până la finalul anului 2014. Numărul total de locații H10 Sport Lounge va fi de 10, iar următorul pas îl va constitui expansiunea în afara țării.

Prima locație «H10 Sport Lounge» se găsește în Constanța și este primul proiect dezvoltat sub umbrela noului brand «H10 Sport Lounge». Aceasta marcă va îngloba toate activitățile, inițiativele și proiectele comerciale create și dezvoltate de Gheorghe Hagi și partenerii săi.

Proiectul este realizat de Dragos Scurtulescu, iar primul din seria celor zece care vor fi deschise în toată România, «H10 Sport Lounge» se găsește la Constanța, orașul natal al lui Gheorghe Hagi. «H10 Sport Lounge» Constanța este un loc special unde orice vizitator va putea descoperi cariera celui mai cunoscut fotbalist român, prin intermediul zonelor dedicate celor opte echipe din cariera sa. La «H10 Sport Lounge» vor putea fi urmărite competiții sportive alături de prieteni și vor putea fi organizate evenimente private în zona VIP.

«H10 Sport Lounge» Constanța este amplasat în zona centrală a orașului, pe Bulevardul Tomis, nr. 129-131. Spațiul este format din parter și VIP lounge – aflat la subsol, urmând ca din vara să aibă și o gradină cu terasă. Prima zonă este concepută dupa ideea unei mingi de fotbal descompuse. Astfel, pereții, tavanul, cât și mobilierul înglobează forme hexagonale și pentagonale care integrează în spațiu elementele decorative: fotografii și colaje de fotografii din cariera sportivă a lui Gheorghe Hagi. Este spațiul destinat grupurilor, celor care trăiesc sportul la intensitate maximă alături de prieteni. VIP Lounge-ul reprezintă o zonă distinctă, având o notă de eleganță pronunțată. Construit pe ideea de intimitate, poate fi modelat în funcție de cerințele clienților.

«H10 Sport Lounge» va fi și gazda primului Fan Club «Gheorghe Hagi». Fiecare dintre localurile ce vor fi deschise în România sub marca «H10 Sport Lounge» va găzdui câte un Fan Club «Gheorghe Hagi». Membrii acestuia vor lua parte la evenimente speciale alături de Gheorghe Hagi, vor beneficia de reduceri în rețeaua «H10 Sport Lounge» și vor putea achiziționa, la prețuri speciale, obiecte cu semnătura lui Gheorghe Hagi, ediție limitată.

H10 Sports Lounge

Categorie

Noutati

Client

H10 Sports Lounge

'