loading

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider
H10 sport lounge
Anul: 2013
Locatie: Bulevardul Tomis, nr. 129-131
Suprafata: 600 mp

„H10 Sport Lounge” este amplasat în zona centrala a orasului Constanta, pe Bulevardul Tomis, nr. 129-131. Spațiul este format din parter și VIP lounge

Prima zonă este concepută dupa ideea unei mingi de fotbal descompuse. Astfel, pereții, tavanul, cat și mobilierul înglobează forme hexagonale și pentagonale care integreaza in spatiu elementele decorative. O atentie deosebita a fost acordata zonei de expunere, conceputa cu o flexibilitate si inglobare de colaje de fotografice din cariera sportivă a lui Gheorghe Hagi. Acestea fiind distribuite perimetral, creaza o foarte mare distributie a spatiului, care te indeamna sa descoperi parcursul si cariera fotbalistului.

Este spațiul destinat grupurilor, celor care traiesc sportul la intensitate maxima alaturi de prieteni, accentueaza ideea de accesibilitate si atragere a oamenilor.

VIP Lounge-ul reprezintă o zona distincta, avand o nota de eleganta pronuntata prin armonia formelor care o compun si prin senzatia de echilibru care emana din dispunerea ritmica a elementelor sale. Construit pe ideea de intimitate, poate fi modelat în functie de cerintele clientilor.

H10 Sport Lounge

Categorie

Horeca

Client

H10 Sport ounge

'