loading

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider
Vodafone
Anul: 2013
Locatie: Charles de Gaulle, Bucuresti
Suprafata: 3200 mp

Proiectul isi propune amenajarea unui spatiu creativ, functional si prietenos, care acopera nevoile profesionale (mobilier si echipamente hi-tech pentru comunicare), astfel spus este vorba despre un spatiu smart-office.

Intreg spatiul deserveste necesitatilor si cerintelor unei corporatii, astfel intalnim spatii de lucru, zona de lounge, spatii de interrelationare, spatii private si spatii de intalnire.

Intreg demersul este un joc, un parcurs arhitectural instructiv, cu rolul de a evidentia spatiul, cat si de a oferii dinamicitate si ideea de surpriza. Rezultatul este o reordonare a spatiului cat si o favorizare a unui numar mare de activitati: birouri, zone de relaxare, meeting-room, zone verzi, etc. Toate acestea se supun unui concept arhitectural clar, menit sa ierarhizeze spatiul.

Concept Vodafone

Categorie

Concept

Client

Concept Vodafone

'