loading

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider

Dent Estet 4 Teens

Anul: 2012
Locatie: str. Aviatorilor, nr.27, Bucuresti
Suprafata: 160 mp

Dent Estet 4 Teens este prima clinica din Europa dedicata exclusiv adolescentilor. Conceptul de amenajare isi impune sa satisfaca necesitatile unei grupe de varsta din ce in ce mai exigenta, 10-17 ani. 

Cu o tenta urbana, spatiul este compus dintr-o zona de asteptare foarte ampla si 3 cabinete, fiecare dintre acestea avand o tema difertita: New York, Street Fashion si Smilebook. 

Zona de receptie se contureaza in jurul unui desk cu un design foarte aerodinamic, iluminat cu LED RGB. Canapeaua, din zona de asteptare, cu o lungime de 12 m este proiectata de noi si realizata custom-made cu materiale antibacteriene de cea mai buna calitate. Intregul proiect a impus utilizarea de materiale cu suprafeta antibactariana, atat pentru pardoseli si pereti cat si pentru mobilier. Stucco-floor cu rasina epoxidica, tapet vinilic Elite, blaturi de mobilier din Hi-macs.

Una dintre marile atractii pentru pacienti o reprezinta zona de jocuri – Play Time, cu monitoare incastrate in perete, este dotata cu cele mai noi jocuri pe calculator. De asemena, terasa exterioara, cu acces din zona de asteptare, este gandita ca o zona de Lounge.

Clinica Dent Estet 4 Teens

Categorie

Comercial

Client

Clinica Dent Estet 4 Teens

'