loading

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider

Beraria HANUL CU TEI, 

Anul 2012

Locatie: Bucuresti, Str. Lipscani nr. 63-65, sector 3

Suprafata: 600mp

Beraria Hanul cu Tei, reprezinta primul conept de beraria implementat de Heineken. Am dorit ca acest proiect sa ne duca cu gandul industrializarea berii ei si de aici a pornit acest concept “ fabrica de bere”. Astfel din casa scarii exista un parcurs catre etaj, unde butaforiile si circuitul berii prind aripi. Barul reprezinta esenta spatiului si nucleul butaforiilor. De aici graul, orzul, hameiul, apa dau viata spatiulu prin realizarea unei tubulaturi care face parte din mecanismul berariei. Aceast tub mimeaza ideea unui flux mare de bere, care se recircula prin intreg spatiul. Ele cresc si descresc fragmentat in incinta, ajungand sa se evazeze in forma de palnie, fiind intagrate in conceptul estetic al spatiului. Astfel gandind productiv acest spatiu, am decis ca forma meselor sa fie asemeni butoaielor, de dimensiuni diferite, care sa se adreseze grupurilor. De aici am propus mai multe tipuri de mese: masa normala de 4 persoane, masa butoi pt 4-6 persoane, masa inalta si masa mare cu botoi integratei pt 12-16 persoane. Pentru aceste mese am implementat un sistem de draft, care se alimenteaza din zona mansardei cu bere, astfel berea se serveste individual. 

Spatiul fiind unul tip vagon, am propus fragmentarea lui cu o zona dedicata concertelor, astfel aceasta succesiune include brand-ul sponsorului , care transforma modul ideal al spatiului intr-un mod conceptul bazat pe brand = Heineken.

Beraria Hanul cu Tei

Categorie

Noutati

Client

Beraria Hanul cu Tei

'