loading

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider
Apartament rXd
Anul: 2012
Locatie: str. Matei Basarb, Bucuresti
Suprafata: 60 mp
Evolutia spatiului se face prin cele doua zone: zona de zi si zona de noapte.

De aici nevoia utilitatilor ne-a ajutat in rezolvarea amenajarii, plecand de la peretele panou cu functiune docorativa si iluminare de ambianta din zona bucatarie, care ne limiteaza privirea catre zona de prepare. Astfel aceasta zona am texturat-o cat mai neutru, iar accentele acestuia, scaunele si ceasul devin esenta spatiului.

Pardoseala din rasina delimiteaza zona de trecere catre cele doua zone si este definita ca piesa aleasa pe criteriu cromatic, fiind distribuita si in zona toaletei pt tot perimetrul acesteia.

Rezolvarea livingului a fost una clara, in care accentul major este reprezentat de biblioteca, care ofera o puternica cromatica odata cu umplerea ei de carti si reviste, cat si de legatura intre cele 2 planuri a zone de iluminat: ambiant si general. De aici ne-a venit ideea sa legam aceste 2 surse si sa le dam o unicitate scenografica mimata prin conturul fasungurilor.

Zona de noapte este conturata printr-un joc scenografic de lumini. Acest joc definineste si separa zona dressingului, de zona patului, cat si de zona de lectura.

Apartament rXd

Categorie

Rezidential

Client

Apartament rXd

'