loading

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider

Apartament Nordului

Apartamentul este situat in zona de Nord a capitalei.

Conceptul spatiului este unul cu tematica feminina,  elementele majore intruchipand aceasta idee si din prisma faptului ca amenjarea se adreseaza unei singure persoane.

Accesul se face prin zona de centru a casei, fapt ce genereaza o deschidere directa catre zona de zi. Aceasta zona este complet trasparenta si compusa din bucatarie, dining si living, care se prelungita catre exterior prin terasa.

Living-ul foarte minimalist este compus dintr-o canapea Lowland Moroso, semnata de Patricia Urquiola si completata de un fotoliu alb si doua masute. Fotoliul alb a facut parte din tema de proiectare, el fiind elementul diferit ca abordare.

Materialele si culorile se completeaza reciproc, totul fiind nuantat in culorile pamantii, capatand o atmosfera calda prin aceasta alegere.

Zona de noapte este rezolvata tot intr-un stil minimal, cu un pat matrimonial si o comoda sculpturala. Aceasta zona dispune de o baie proprie, foarte generoasa. Amenajarea bai este simpla si ordonata prin combinatile de accente: lemn si piatra, care imbraca pardoseala si peretii.

Opus dormitorului avem zona de dressing si o baie de serviciu. Dressing-ul este rezolvat asemeni unui showroom, cu zona centra pentru accesorii si sezut, iar pe peretii perimetrali avem zone de depozitare inchise si deschise, care permit o usoara accesare.

Apartament Nordului

Categorie

Rezidential

Client

Apartament Nordului

'