loading

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider
Apartamentul, cu o suprafata de 54 mp, este situat in zona de Nord, in imediata apropiere a parcului Herastrau.

Conceptul proiectului este unul de inspiratie masculina, asa cum am primit tema din partea beneficiarului. S-a dorit o atmosfera rafinata, dar foarte masculina in acelasi timp.
Livingul este unul minimalist, cu un perete utilat care integreaza zona de TV si media. Am folosit cateva piese de accent cum ar fi: fotoliile Barcelona de la Knoll, masuta de cafea si soclurile pentru sculpturi, cu blat din lemn fosilizat, Lemn care in decursul a milioane de ani s-a pietrificat si a devenit jasp.Pentru parchet am folosit nuante de lemn de nuc afumat armonizat cu tapetul de matase Elitis.

Lucrarile de arta prezente in amenajare sunt semnate de artisti plastici Gheorghe Dican si Catalin Oancea.

Grupul sanitar, cu forma atipica, a fost gandit, si el, intr-un spirit foarte masculin, in totalitate cu materiale naturale, marmura Lotus Beige si un perete de accent din mozaic tridimensional de Tuf vulcanic. Lavoarul din Corian este pus in valoare de blatul din lemn masiv si de bateria Goccia de la Gessi.

Zona de dormitor este rezolvata minimal, cu un pat proiectat si realizat custom din tesatura Ralph Laurent. Zona de dressing si noptiere sunt realizate din oglinzi fumurii, asa incat sa dematerializaze volumele masive ale pieselor de mobilier si sa preia texturile soft din spatiu.

 

Apart. G. Gafencu

Categorie

Rezidential

Client

Apartament G. Gafencu

'