loading

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider

Centru de excelenta in turism medical si sanatate
Anul
2015
Locatie: Rin Grand Hotel
Suprafata: 400 mp

Realizarea primului Centru de excelenta in turism medical si sanatate, reprezinta  un concept unic in lume si astfel o alianta intre un clinica stomatologica Dr.Leahu (proprietarul clinicilor Dr. Leahu) si firma de turism (Seytour) . Prin aceasta alianta vor sa faca impreuna un “brand de tara” care sa sustina turismul medical si educational.

Spatiul situate in complexul hotelier:  Rin Grand Hotel,  cu o suprafata de 400 mp gazduieste cabinete de stomatologie dedicate adultilor si copiilor. Astfel amenajarea cuprinde:  3 cabinete adulti, 2 pentru copii, unul de consulatii generale si un birou turism. Aceasta noua abordare s-a dorit sa  sparga tabuurile  conventionale si sa devina o metafora artistica, care sa lege stomatologia si arta.

Ideea spatiului a fost  de a crea o atmosfera de calm, intr-o clinica dentara prin proiectarea unui spatiu care sa devina o metafora artistica in adevaratul sens al cuvantului. De aceea  zona de acces are un perete decorative pe partea stanga care lunar gazduieste o instalatie de arta unde sunt expuse lucrari cu diferite tematici. Pentru evenimetul de lansare, domnul Gheorghe Dican (presedinte – Uniunea Artistilor Plastici din Romania, filial Ramnicul Valcea),  a pus bazele unei prime  serii de lucrari personale alaturi de  colegii sai din filiala. Astfel zona de receptie atrage privirea cu combinatia de volume asimetrice supradimensionate, care ofera o articulare buna a spatiului.

Cabinetele transmit calmitate prin peretele tapetat, care are o textura diferita pentru fiecare.

Fiecare cabinet are cate un perete texturat diferit, care devine un element de limbaj prin culoarea sa.

 

 

 

Clinica Dr. Leahu

Categorie

Comercial

Client

Clinica Dr. Leahu

'